The New Troussers.

The Old Pig.

Jeg var rigtig vild med Henrik Vibskovs “piggy scarfs”, de kom frem for omkring 3 år siden, og jeg nåede at erhverve mig intet mindre end 3 stk.! Fandt dem i går, da jeg ryttede op i mit skab – de er da egentlig stadig ret flotte?!

I liked the Dainsh designer Henrik Vibskov’s socalled “piggy scarfs” alot when they entered the stores (about 3 years ago). I bought 3 scarfs over a period of a year. Yesteday, I found them when I was cleaning up my wardrobe – they’re still quite great, I think?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The New Troussers.