Wanties: Light Blue Sneakers.

Société G28.

I mandags var min fyr nede i Aarhus og blive tatoveret. Det skete hos “Société G28”, hvor jeg også selv er blevet tatoveret. Jeg synes det blev et rigtig flot resultat, og glæder mig til, at jeg snart selv skal derned og tusses igen. Besøg deres Facebook her.


Last Monday, my boy got a tattoo at “Société G28” in Aarhus, and I think the result is very beautiful. I’m happy that I’m (soon) getting my third tattoo at “Société G28” as well. Visit their Facebook here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanties: Light Blue Sneakers.