Clothes of the Other Day.

Wanties: Kenzo Shoes.

Photobucket

Kenzo-begejstringen i modeverdenen vil næsten ingen ende tage. Halvfjerdser brandet formåede med deres meget farverige og anderledes kollektioner i år at genopstå på så kraftig vis at deres navn var på alles læber og tøjet blev udsolgt så snart det landede i butikkerne. Jeg tror begejstringen, for ikke at kalde det ekstasen, skyldes, at Kenzo har lavet det forbrugerne har haft brug for: farver, nytænkning og lækre materialer. De har været trætte af al minimalisme, der har huseret de sidste mange år, og derfor haft brug for noget helt anderledes.
Et godt eksempel på Kenzos ekstravagante og ikke-simple stil er ovenstående sko (her). De er, efter min mening, virkelig seje og nogle, der gerne måtte sidde på mine fødder. Skoene er brogue inspirede og har næsten samme sål som et par Dr.Martens støvler. Printet på skoenes runde snuder og hæle ligner nærmest marmor, hvilket giver et meget alternativt look. Desuden er de forede med lammeuld, hvilket må være en fantastisk følelse at gå på.
Modellen hedder “Mortisia” og jeg fandt dem hos Spartoo.
I really like these shoes from Kenzo. Find them at Spartoo.
Sponsored post. Own opinions.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clothes of the Other Day.