Clothes of the Other Day.

Wanties: New Balance WR996.

 photo newbalancewr996_zps481d6c5d.jpg

Jeg kunne godt tænke disse sneakers fra New Balance. Modellen hedder WR996, og jeg synes den minder meget ML574, som jeg har i forvejen og er utrolig glad for (se dem her og in action her). Jeg kastede primært min kærlighed på skoene på grund af farverne, som jeg synes er rigtig fine og sommeragtige. Skoene er, ligesom de fleste andre New Balance-sneakers, lavet af bl.a. ruskind, hvilket jeg synes gør skoen lidt mere eksklusiv at se på, frem for hvis den er lavet udelukkende af tekstil, såsom nylon.Jeg ville elske at have dem på til bare ben og blomstrede sommerkjoler. Jeg bestilte skoene hos Spartoo.

I’ve just fell in love these sneakers from New Balance. The style is called WR996 and looks a lot like the model ML574. I think the sneaker has some lovely summer colours, and I would love to wear them with bare legs and a floral summer dress.
I found the shoes at Spartoo.
Sponsored post. Own Opinions.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clothes of the Other Day.