Clothes of the Day.

New In: Birkenstock Sydney.

 photo IMG_5326_zps429f21e5.jpg

 photo IMG_5328_zps79d42d16.jpg

 photo IMG_5334_zpsa3c42848.jpg

 photo IMG_5336_zpsbbdbe141.jpg

Hermed billeder af mine nye sandaler fra Birkenstock. Sandalerne er af modellen “Sydney”, der har to smalle remme og en sål, og som er en anelse smallere en mange andre af Birkenstocksmodeller.
Jeg faldt, som så mange andre bloggere, for skoene efter de i vinters blev vist hos Celine og med pels i bunden. Celine formåede at få de ellers fodformede hippie-sandaler til at virke cool og trendy, og pludselig så man altså skoene på en helt anden måde.
Jeg valgte sandalerne med remme, i stedet for dem ”mellem tæerne”, da jeg synes de var lidt mere old skool, men samtidig også mere Celine-agtige, end de andre – om end jeg vil tro, at de er lidt mere behagelige at gå i. Endvidere valgte jeg dem i lak, så de var lidt mere feminine.
Jeg købte mine nye sandaler hos Spartoo. Se dem “in action” her.

Here you have some pictures of my new sandals from Birkenstock. I’m very fond of them, and look forward to wearing them for the rest of the summer.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Clothes of the Day.