Clothes of the Day.

New In: Birkenstock Gizeh.

 photo IMG_5628_zps7368b853.jpg

 photo IMG_5631_zps84a4129b.jpg

 photo IMG_5629_zpsedeb8c0c.jpg

Hermed billeder af mine nye Birkenstock sandaler. Det er modellen Gizeh, der er en flip flop, og den sidder utrolig komfortabelt på foden og mere fast end min anden Birkenstock sandal Sydney. Jeg har desuden bestilt disse sandaler en størrelse mindre end de andre. Jeg havde hørt, at man skulle gå en størrelse ned, og da jeg bruger 37,5 bestilte jeg de andre i en 37. Jeg troede faktisk, at de passede, men da jeg skulle prøve Gizeh kunne jeg se, at jeg skulle helt ned i en 36 – i hvert fald i denne model. Måske det i virkeligheden også ville have været bedre med en 36 i Sydney, men det fungerer nu fint nok. Måske jeg bestiller dem i 36 til næste år 😉
Jeg vil i hvert fald gerne skrive under på, at man skal 1-2 numre ned i størrelsen, når det kommer til Birkenstock.

My new Birkenstocksandals. The style is called Gizeh, and you should go for 1-2 sizes smaller than you usually use.

Sponsored post. Own opinions.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

1 kommentar

  • Kent

    jeg skal lige høre nogle meninger… jeg har et par gizeh jeg elsker højt og går stort set kun med dem om sommeren og foråret (og andefødder om vinteren…) men der er tilsyneladende nogle der mener de mest er til kvinder – hvad syners i ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clothes of the Day.