Irena og Irma.

New In: HDMI Mac Kabel.

 photo IMG_5618_zpscc2a3058.jpg

 photo IMG_5617_zps838f7625.jpg

 photo IMG_5616_zps171a6173.jpg

Jeg har fået lov til at få noget jeg virkelig har manglet længe: et kabel der går fra Mac til fjernsynsskærm! Det er en mini DisplayPort til HDMI kabel – sagt på pigesprog: HDMI Mac kabel.Jeg ser virkelig frem til at tage det i brug, så jeg blandt andet kan se mine mange digitale billeder på storskærm!
Det man købes på mackabler.dk!

Just what I needed: a mini DisplayPort for HDMI for my Mac!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Irena og Irma.