Hurra! 4 år!

EATING: Langhoff & Juul, Aarhus.

 photo IMG_7128_zps69a07428.jpg
 photo IMG_7123_zpsdbf32212.jpg
 photo IMG_7125_zps229b9796.jpg
 photo IMG_7120_zpsa0631beb.jpg
 photo IMG_7127_zps69dff4ad.jpg
 photo IMG_7130_zpsb8b46b9f.jpg

Et af mine yndlings spise-/hyggesteder i Aarhus er uden tvivl Langhoff & Juul. Stedet kalder sig selv et “økologisk spiseri og købmand” og er ligger desuden i det skønne Latinerkvarteret, hvor de har nogle ret store lokaler. Stedet er indrettet på en måde hvorpå, at du både føler, at du er ude og “spise fint”, men samtidig har en feeling af hjemmelig hygge.

På billederne ovenfor har jeg fået en rabarber trifli og kaffe med mælk (selvfølgelig serveret af Royal Copenhagen service) og min veninde fik en lækker æblekage. Udover de smagfulde søde ting, serverer Langhoff & Juul også morgenmad, frokost og aftensmad, hvoraf specielt den sidstnævnte skulle være særdeles anerkendt. Søndag til torsdag står den på forskellige hverdagsretter, fredag på “Fredagsfadet” og lørdag på en lidt finere menu.
Langhoff & Juul ligger på Guldsmedegade 30 i Aarhus C, læs mere her.
The restaurant Langhoff & Juul in Aarhus.
 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hurra! 4 år!