EATING: OliNico, Aarhus.

Exam.

 photo IMG_7315_zps33b13f60.jpg

I sidste uge fik jeg endelig afleveret min PBA på TEKO i Communication and Media Strategy, nu er der “kun” den mundtlige tilbage og så er jeg egentlig færdig. Sådan helt. Det bliver virkelig mærkeligt. Især fordi, at jeg godt kan lide at studere. Så det ender nok med at jeg må læse videre – hvis jeg altså får lov, hvis det nye forslag fra regeringen går igennem (host!). 

I’ve just turned in my PBA at TEKO in Aarhus, which means I’m soon done!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

EATING: OliNico, Aarhus.