Lately.

Clothes of the Day.

 photo IMG_8588_zps84d32256.jpg

 photo IMG_8585_zps70e95e2c.jpg

 photo IMG_8597_zps59cf0283.jpg

 photo IMG_8589_zps827ec58d.jpg

 photo IMG_8602_zps8d9e94b5.jpg

Jeg har vidst aldrig fået vist et outfit med H&M’s berygtede scuba nederdel som jeg er en af de heldige ejere af. Jeg fik den faktisk også først i slutningen af december, da den var udsolgt i de små størrelser i alle butikkerne, hvorfor at jeg måtte bestille den på nettet, der havde intet mindre end 1,5 måneds leveringstid på den. Men her er den i hvert fald, og jeg er rigtig glad for den (fordi jeg jo virkelig stod og manglede en sort nederdel, host!). Derudover hoppede jeg i mine gode gamle “Saw Boots” fra Camilla Skovgaard, der efterhånden har intet mindre end 4 år på bagen, men det leger jeg, at man ikke kan se!
Billederne er i øvrigt taget  i Aarhus på Godsbanens meget arkitektoniske tag. 

Bomber from Wood Wood, AA tee, H&M scuba skirt and old saw boots from Camilla Skovgaard.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lately.