And the winner is ...

New In: Comme des Garcons Cardigan.

 photo IMG_8248_zpsdd00dbba.jpg

 photo IMG_8239_zps47862da1.jpg

 photo IMG_8251_zps45b99b50.jpg

Mit all time favourite luksus-brand er Comme des Garcons. Min samling består af parfumer, sko, lys og ikke mindst tøj (se bl.a. her og her). Tøjsiden er primært domineret af brandets underlinje PLAY, hvis kendetegn er det lille hjerte med øjne.
Jeg startede med at købe CDG i starten af 2006 og har stadig alle de items jeg har erhvervet mig gennem årene. Især cardigans’ne holder utrolig godt og er alle pengene værd. Det skal dog også lige fremhæves, at mine trøjer kun kommer på renseri. Derfor har jeg også længe vidst, at når jeg engang fik mulighed for at købe noget fra CDG igen, så skulle det være en ny cardigan – en grå en. Valget kunne også være faldet på en ny sort, da denne er så slidt, at den har fået huller på albuerne (jeg er pt. igang med at sy ruskindslapper på den), men jeg har meget længe ønsket mig en grå.

Cardiganen er bestilt via Dover Street Market, der er en af de få officielle CDG online-forhandlere i Europa og jeg kan varmt anbefale at benytte dem – både pga. udvalg, service og levering!

Har slet ikke fået vist denne lækre sa g før nu, men grundet jul, fødselsdag, studieafslutning og ferie vil der det næste ting komme mange “new in” – jeg er ikke lige pludselig blevet rig, tværtimod 😉 

My new and beautiful wool cardigan from Comme des Garcons PLAY.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

And the winner is ...