New In: & Other Stories Pumps.

Music I’ve Been Listening to Lately.

Sange jeg har haft på hjernen på det sidste!

Songs which has been on my mind lately!

Annasaid “Collision” (denne sang er den første single fra Aarhus-bandet Annasaids kommende album “Rite De Passage”, der udkommer den 28. april, og jeg synes, at det tyder på, at det er en dato man kan se frem til),  “Say You’ll Be There (cover)” (normalt er jeg ikke den store MØ-lytter, men dette cover af den gamle Spice Girls-klassiker er helt fantastisk og har i særdeleshed kørt repeat herhjemme), Bastille “Of The Night” (jeg er helt vild med Bastille, der bl.a. også står bag af TLC vs. The XX-coveret “No Angels”, og dette nummer et absolut ingen undtagelse), Leftwing, Kody “It Was Our” (måske lidt mere til fest/warm-up end hverdag, men lækkerhed på højt niveau) og Juncker “Kongen af Kartoffelvand” (helt ude af kontekst og en rigtig gammel sang, der stammer fra danske Junckers album Snork City, der blev udgivet tilbage i 2004. Det gør dog ikke sangen mindre glædelig og er stadig et af de numre fra Juncker, der kan få mig til at smile i hele hovedet – og ikke mindst at skråle med).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: & Other Stories Pumps.