Clothes of the Day in Down Vest.

New In: New Balance W590.

 photo IMG_8851_zps31938899.jpg
 photo IMG_8854_zps5f3d7500.jpg
 photo IMG_8864_zps195b241a.jpg
 photo IMG_8853_zps288d4df0.jpg

Jeg har slet ikke fået vist mine nye træningssko. De er fra New Balance og af modellen W590. Skoen er en løbesko og de seje og opsigtsvækkende farver er med til at øge min træningsgejst! Sådan tror jeg i øvrigt det er for mange – både hvad angår tøj og sko: har man det rigtige grej med det rigtige udtryk så er lysten også bare større.
Sportsskoene skal bruges til almindelig fitness, såsom stram-op, BodyPump, BodyJam og så videre, hvilket jeg indtil videre også føler, at de fungerer glimrende til. Selvom de er rimelig stødabsorberende, vil jeg derimod ikke mene, at de er støddæmpende nok til fitness, hvor du hopper meget (som eksempelvis BodyAttack) eller hvis du løber udenfor og langt – i hvert fald ikke, hvis man har sarte ankler og/eller skinneben ligesom undertegnede.
Skoene er købt hos Spartoo og er meget true-to-size.

My new sport shoes from New Balance. The model i called W590 and is a running shoe. 
 
Sponsored post. Own opinions.
 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clothes of the Day in Down Vest.