John Masters Organics Argan Oil.

Candyfloss Hår hos Lab48c.

 photo IMG_8903_zpsde1580c2.jpg

 photo IMG_8901_zpsa4f2745d.jpg

 photo IMG_8911_zps3a00d23e.jpg

 photo IMG_8899_zps0a9e565a.jpg

 photo IMG_8898_zps43eadb17.jpg

 photo IMG_8918_zps0757f28d.jpg

Mere hår! For nogle uger siden prøvede jeg at få lavet lyserødt hår hos min frisør Sofie Skovsen fra Lab48c. Farven er i virkeligheden en balsam til rødt hår fra brandet Davines, men har man ligeså lyst hår som mig, så gør den altså håret pink/lyserødt – alt efter, hvor lang tid man lader det sidder og hvor stærk blandingen er. Vi blandede ca. 1/2-1/3 Davines i alm. balsam og det gav denne farve. Som I kan høre, så lod jeg min frisør gøre det, da det var første gang og ingen af os helt vidste, hvordan resultatet ville ende op. Jeg har købt balsamen så jeg kan gøre det selv fremover, men vil dog stadig mene, at det er bedst, hvis man har en til at hjælpe sig, så farven bliver nogenlunde jævn og ligeledes for at tjekke, hvor meget det tager imod, så man kan vaske det ud i tide. 
Farven holder 1-3 vaske og fader langsomt ud, hvorfor at farven efter første vask er endnu mere pastel og derfor mere stille og rolig end den ovenstående (og så ud som det gjorde i dette outfit-indlæg). 

Har du selv lyst til at prøve kræfter med den lyserøde farve, så er det denne balsam fra Davines der er tale om og den kan købes i Lab48c i Aarhus, hvor jeg lover Sofie Skovsen nok skal guide jer til videre brug af “farven”.

Candyfloss hair made with a conditioner from Davines by Sofie Skovsen.

5 kommentarer

 • nej hvor er det fedt! det må jeg prøve i mine lyse spidser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det bare fedt ud!
  Jeg har selv ret lyst hår (som Frederikkes (http://fredesblog.dk) hår er lige pt), og jeg gad virkelig godt prøve noget pink hår, som dit.
  Ved du om jeg kan være 100% sikker på at det går ud igen? Ved godt at du har skrevet 2-3 hårvaske, men jeg vil være så ked af, at have et pinkt skær i mit hår, hvis du forstår? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Det gør det helt sikkert, da den pinke “farve” fra Davines bare er en balsam og ikke en rigtig farve (lidt ligesom den lilla shampoo til lyst hår, hvis du kender den) 🙂 Så det vil jeg gerne love, at det gør! Det er selvfølgelig plus/minus med de 2-3 hårvaske, da det kommer an på, hvor åbent håret er, men det går ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Årh, det er jeg glad for, at høre! Jeg vil nemlig ikke ødelægge min hårfarve, men det vil da være sjovt med pink hår i et par dage 🙂 Tak for svar! Og skøn blog du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

John Masters Organics Argan Oil.