Candyfloss Hår hos Lab48c.

5 kommentarer

 • Jeg kommer helt til at savne Aarhus, når jeg læser det! Langhoff & Juul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej,Hvilken kandidat kan man læse med en professionsbachelor?Jeg regner selv med at starte på TEKO til sommer, var du glad for din linje?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg læste jo først til designer (Fashion Design) og bagefter søgte jeg overbygningen i Communication and Media Strategy – den kan man ikke læse de første to år af uddannelsen. Jeg har været glad for begge toMht. kandidater kommer det meget an på, hvad du har læst, hvad du søger og hvilke karakterer du har fået. Der er kun ganske få kandidater du kan læse direkte efter en PBA, langt de fleste kræver supplering – eks. af videnskabsteori. Men jeg kender også nogle, der har skulle supplere med op til 45 ECTS point, hvilket jo svare til 1,5 semestre på uni. Jeg har fået en forhåndsgodkendelse, så jeg ved, at jeg kan komme ind uden at supplere, men det er også fordi jeg har gået på CBS tidligere og har 22,5 ECTS point med derfra.PS. Optagelsesprøverne til TEKO med studiestart til august starter i dag, så held og lykke :)<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • *jeg har været glad for begge to, da de kan noget på hver sin front. Så tror primært det handler om, hvad man har lyst til at arbejde med, du kan jo også læse Retail Design, Purchasing Management, Branding og konstruktør eks. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Candyfloss Hår hos Lab48c.