Clothes of the Day.

Blue Hair.

 photo IMG_6699_zps9d50622c.jpg
 photo IMG_6689_zps308f0211.jpg
 photo IMG_6697_zpsc47900f7.jpg


Nu hvor jeg allerede har prøvet at have lyserødt hår, så tænkte jeg, at turen måtte være kommet til blå i pastelskalaen. Og det her er så resultatet. Det er selvfølgelig ikke 100 % jævnt i farven, men det kan det ikke rigtig blive pga. det blegede hår ikke tager lige meget imod alle steder, men det gør mig nu ikke så meget. Denne gang er der dog ikke tale om en hårkur/balsam ligesom med den lyserøde, men derimod en semi-permanent hårfarve, der dog holder den ikke så længe i mit afblegede, men til gengæld bliver det lysere og lysere blå, hvilket er skønt – pastel FTW!


My new and blue hair colour. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Clothes of the Day.