Træning, skader og kiropraktor-info.

Clothes of the Day.

 photo IMG_1251_zpse97b1189.jpg

 photo IMG_1282_zps43fbee31.jpg

 photo IMG_1333_zps635376af.jpg

 photo IMG_1237_zps9523c0a9.jpg

 photo IMG_1292_zps2be9f9c7.jpg

 photo IMG_1340_zps09590a54.jpg

Den anden dag var Pernille og jeg en tur på Godsbanen i Aarhus for at tage nogle outfit-billeder og det her blev resultatet. Godsbanens tag, som er det vi står og det jeg også befinder mig på her, er intet mindre ideelt til billeder: lysindfaldet, arkitekturen, materialerne! Det grå scuba-sæt er nyt og fra Weekday. Kunne slet ikke stå for det, da jeg både elsker grå, scuba og sæt (surprice). Nederdelen var oprindeligt 5-7 cm længere, men grundet mine korte ben lagde jeg den lige op inden jeg tog den i brug – eller dvs. jeg klippede den, da scuba-materialet ikke flosser, win!  

Boots from Rider’s Company, top and skirt from Weekday.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning, skader og kiropraktor-info.