Kvadrat // Raf Simons in Paustian.

Budgetvenlige og flotte sneakers: Supra Owen.

 photo supraowenflower_zps417e5504.jpg

Som man nok kan tyde efter indlægget her, så er jeg vild med Supras sneakers – specielt Owen-modellen. Owen er oprindeligt en løbesko og er derfor både stødabsorberende og meget let, på trods af dens lidt tunge udseende. Desuden består Owens snøremekanisme af en kraftig elastik, hvilket betyder, at man kan tage dem af og på uden at skulle snørre dem, win!

De feminine sneakers som ses ovenfor er nok det par jeg er mest forelsket i: Supra Owen Flower sneakers. De er en limited edition og meget forårs-agtige, så jeg forestiller mig, at de vil være perfekte til et par sommerbrune ben og en flagrende kjole.
Ønsker man sig de pæne sneakers i en mere afdæmpet version findes de også i sort og jeg overvejer faktisk at købe begge par. Supras sneakers er nemlig en del billigere end det gennemsnitlige par sneakers – de koster under syvhundrede kroner og så må man vel gerne købe et ekstra par, må man ikke?


Today’s craving: Supra Owen Flower snearkers! The shoes are originally lightweight running shoes, however I would use them as regular sneakers.

Sponsored post. Own opinions.

2 kommentarer

 • Katrine

  Hvor kan man købe de der sko?
  Jeg har prøvet at gå ind på den hjemmeside du har vist, men de har ikke den sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   De har haft, men det er desværre fordi modellen er et år gammel 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvadrat // Raf Simons in Paustian.