Music I've Been Listening to Lately.

Fashion Unit.

 photo FashionUnit_zpsb83e7485.jpg

Der er spændende nyheder. Som jeg har kredset lidt om de sidste par uger, så har jeg været til en masse møder på det sidste. En af årsagerne skyldes et nyt tiltag som bloggen og jeg skal være en del af: Fashion Unit. 
Fashion Unit er et initiativ under Headstart Fashion, der er en del af Region Midtjyllands kreative væktsstrategi MoreCreative. Headstart Fashion vil gøre Midtjylland til et sted, der sammenbinder modebranchen indenfor regionen, samt trække tråde til resten af Danmark og gøre specielt Aarhus til et attraktiv og stærkt “modecentrum”.
Tilbage til Fashion Unit: Fashion Unit er en modeenhed, der vil fremhæve modeblogging i Aarhus. FU udformer sig blandt andet som en hjemmeside, der kommer til at fungere som en guide til nogle af de bedste, mest interessante og markante modebloggere i Aarhus. Vi er ti udvalgte bloggere og Fashion Units redaktion vil hver uge udvælge de mest inspirerende af vores blogindlæg og lægge dem op på FU’s hjemmeside. På den måde bliver det muligt for den modeinteresserede aarhusianer at få et overblik på ét og samme sted. 
Fahion Unit går i luften på søndag den 1. juni og jeg glæder mig utroligt meget til at komme igang og se, hvorhen det kan føre mode og modeblogging i Jylland!
Fashion Unit og Headstart Fashion samarbejder i øvrigt også med Note Magazine og Wave Aarhus Fashion Movement, der også er nye aarhusianske modetiltag.
Besøg (snart) Fashion Unit her, vores Instagram her og Facebook her

Exciting news! I’ve become a part of a new fashion initiative: Fashion Unit. Fashion Unit is platform of blogs and a part of Headstart Fashion. Furthermore Fashion Unit co-operates with for instance Note Magazine and Wave Aarhus Fashion Movement.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Music I've Been Listening to Lately.