Clothes of the Day - Pastels and Black.

Music I’ve Been Listening to Lately.


Sange jeg har haft på hjernen på det sidste!

Songs which has been on my mind lately!

Michael Jackson “A Place Without No Name” og “Chicago” (to af de bedste numre på den nye MJ-plade “Xscape” – jeg var meget skeptisk omkring albummet, da sangene jo er såkaldte b-sider + er mixet efter af Michael Jacksom selv har haft mulighed for at høre dem i deres færdige version, men wow, hvor er det et godt album! Der er den helt rigtige MJ-feeling på det og får mig bare til at smile over hele hovedet). Coldplay “Ink” og “O” (endnu en mastodont, der har lavet nyt – uden sammenligning i øvrigt. Som stor Coldplay-fan har jeg set frem til det her album i nogenlunde 4 år og jeg har endnu svært ved at give min endelige dom. Én ting er dog sikkert, det er noget helt andet end de sidste 4 ud af i alt 6 plader fra gruppen og jeg er rigtig glad for disse to numre). Vök “Ég bíð þín” og “Before” (en ung islandsk upcoming trio som jeg spår en stor fremtid. De er så unge, talentfulde og lige begyndt – det kan kun blive godt. De her to numre er for deres henrivende og selvbetitlede debut-ep). 

Derudover har jeg også hørt Vi Sidder Bare Hers “Ingen Regning Til MIg”, som er et samarbejde med Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Clothes of the Day - Pastels and Black.