Fashion Unit.

Redken Favourites.

 photo redken_zps76ef576a.jpg


Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med Redkens hårprodukter. Blandt andet har jeg sværget til deres “Silver Charge” sølvshampoo i over fem år, da det er den bedste absolut bedste i sin kategori til at fjerne de gule undertoner, der er i afbleget hår. Ovenfor ser I en liste over tre andre rigtig gode produkter fra brandet.

  1. Som navnet understreger er det en Redken shampoo til meget skadet hår, hvilket gør den optimal til mit afblegede (og ret udsatte) hår. Den er lavet med en formel så den styrker hårets kerne og resultatet bliver derfor et sundere og mere velplejet hår.
  2. Endnu et “ekstremt” produkt til “ekstremt” ødelagt hår. Denne hårkur fungerer på samme måde shampooen, men er altså en kur og har desuden en forebyggende effekt, så håret står bedre imod eventuelt kommende skader, smart! Jeg bruger selv hårkur 1-2 gange om ugen.
  3. Jeg foretrækker klart en hård hårvoks til mit lidt rodede hår, en af dem der skal varmes op i hænderne og derefter arbejdes ind i håret – og denne voks er præcis sådan en. Den hårde voks sørger for et vildt look, der holder længe uden af fedte håret. Virkelig anbefalelsesværdig! 

Normalt er Redkens hårprodukter meget dyre og kan kun købes hos frisører, men på hjemmesiden LuxPlus kan man spare op til 80 % på Redken-produkter.

When it comes to hair products, I really like Redken and here is three of my favourites. 

Sponsored post. Own opinions.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fashion Unit.