Belsac X Kopenhagen Fur.

Gai + Lisva Graphic Tee Design Contest, I’m In!

 photo GAILISVA_zps738ef3b7.jpg

 photo IMG_7697_zps76f719eb.jpg

 photo IMG_7793_zps5dfff92c.jpg

 photo IMG_7646_zpsddeee53a.jpg

En af de andre spændende ting jeg har gået og fiflet med på det sidste og som jeg har hentydet lidt til på Instagram. Jeg er sammen med tre andre aarhusianske blogs blevet udvalgt til at komme med et bud på et nyt print til brandet Gai + Lisvas basis t-shirt.
Billederne ovenfor viser mit bud. Jeg synes i høj grad, at t-shirten repræsenterer mig og min personlighed – både i forhold til det grafiske udtryk og selve teksten derpå. Det grafiske er meget karikeret og dumdristigt og sangcitatet “Just because I’m losing, doesn’t mean I’m lost” er det samme som det, der er tatoveret på mine ribben. Læs mere om historien bag quotet og tatoveringen her.
De andre deltagende bloggere er Stonemuse, Pantone4c og Sidsel og Lasse.
Vinder-t-shirten bliver sat i produktion og en del af Gai + Lisvas sommerkollektion 2015. Man stemmer på de forskellige bud (mit her) via Gai + Lisvas Facebook, så tag lige at gøre det, ikk’!?

I’m participating in Graphic Tee Design Contest for the Danish brand Gai + Lisva, please join the poll (and let me win) right here.

 photo Graphicteestempel_print_zps28a11c90.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Belsac X Kopenhagen Fur.