På søndag sælger jeg ud!

Clothes of the Day: Navy Plain Jane.

 photo IMG_9473_zpscc42a691.jpg

 photo IMG_9481_zpsac1ccb3c.jpg

 photo Opdateretfornylig2_zps78fb067b.jpg

 photo IMG_9472_zpsf2c1245a.jpg

 photo IMG_9521_zpsdf7a69c4.jpg

Endnu et blåt outfit – jeg åbenbart tosset med blå pt.! Sættet er egentlig ikke noget særligt, men noget jeg rigtig ofte iføre mig og så bare pifter op med smykker som eksempelvis øreringe og ringe. De to oxiderede øreringe er gamle og fra Line & Jo, men nogle klassikere som jeg bruger meget. Øreringen i almindelig sølv er fra By Marika og lå i vores goodiebag til Fashion Unit launchen. Den er virkelig fin og lige mig, jeg må helt sikkert eje noget mere fra hende. 

Cardigan from Comme des Garcons PLAY, tee from AA and sandals from Birkenstock. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

På søndag sælger jeg ud!