Pastel Hair.

Lær mere om nutidens PR.

cille

“Det ligger i ordet Public Relations, at det handler om relationer til omverdenen, men hvordan kan man skabe disse relationer? Det vil vi gerne gøre dig klogere på til dette seminar.”, sådan ligger Cille Veje ud i sin præsentation af af et PR-seminar, der holdes i Aarhus den 23. august. Grunden til, at jeg finder det relevant at fortælle og tippe om dette seminar er, at jeg selv synes PR kan være rigtig interessant, især i den udvikling det er i lige nu og jeg forestiller mig, at en del læsere og bloggere har det på samme måde. På mit tidligere i studie “Communication and Media Strategy” arbejdede vi lidt med PR, blandt andet som strategi, hvor man kunne mærke, at der var et stort skred i opfattelsen af, hvordan man tidligere har opfattet PR og hvordan man ser på det nu. Jeg er selv af den opfattelse, at PR i dag handler mindre om store marketingsbudgetter og mere om rigtige og troværdige relationer end det tidligere, blandt andet som man ser det i blogverdenen. Bloggeren er “en rigtig person”, en man kan relatere til og ikke en tilfældig og distanceret tv-reklame. Emner som dette er noget af det der vil blive behandlet på seminaret og derudover vil det være muligt at blive klogere på:

–       Forskellene og lighederne mellem traditionel og alternativ PR
–       Hvad det betyder at lave PR for penge vs. at lave PR på lavbudget
–       Hvordan du fanger journalistens opmærksomhed
–       Hvordan man kan måle værdien af PR
–       Hvordan oplevelser kan være en del af en vellykket PR-strategi

Med andre ord er dette seminar er en god, billig og hurtig mulighed for at blive klogere på nutidens PR, udvikle sit CV og networke, hvorfor at jeg også selv skal deltage.

PR-seminaret, der afvikles af Ladies First & Cille Veje Oplevelsesdesign, afholdes som sagt i Aarhus den 23. august og foregår i tidsrummer 11-16, hvorefter, der vil være en times networking. Tilmeld dig eventet på Facebook her og køb din billet her (prisen er i øvrigt 485 kr. plus gebyr og inkluderer forplejning hele dagen, så det synes jeg er en overkommelig pris).

For Danish readers only.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pastel Hair.