Sale-Wanties from Wood Wood.

Pastel Hair.

pastelfarvet hår pastel hår

For ikke så lang tid siden havde jeg en periode på 2-3 måneder, hvor jeg havde pastelfarvet hår. Jeg var igennem flere farver: lilla, blå, lyserød og sågar en blanding. Jeg var faktisk ret glad for det, mest af alt det lilla. Ulempen ved det pastelfarvede hår var bare, at jeg følte, at det “ikke passede til mit tøj” 😉 Og derudover har det svært ved at komme ud igen, når man har så lyst hår som mig og derved bliver den plantinblonde farve både en fordel og en ulempe: farverne bliver flotte og gennemtrængende, men det er næsten umuligt at få den ud igen.
Den lyserøde farve fik jeg ved at bruge en kur til rødt hår fra Davines, så den er på ingen måde permanent (læs mere om mit candyflossfarvede hår her). Den blå har jeg fået ved at bruge en semi-permanent hårfarve fra “Crazy Color” (som man skal huske ikke er semipermanent, men snarere permanent, hvis man bruger den blå, da blå er meget gennemtrængende – har hørt det samme om gul og grøn). Min yndlings-lilla fik jeg frem ved at lægge den lyserøde kur oveni det blå hår. Jeg har faktisk købt en ny hårfarve, en lilla, men jeg ved ikke lige, hvornår jeg bliver modig nok til at gøre det igen, nu må vi se 😉

I’ve tried different pastel colours for my hair and I really liked it, however I don’t know when I’ll have the guts to try again!

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sale-Wanties from Wood Wood.