Bloggen fylder 5 år + lidt tanker omkring den.

New In: iPhone-gear.

IMG_7188 IMG_7202IMG_7191

Jeg bruger, nok ikke særligt overraskende, min telefon utrolig meget. Af samme årsag har jeg længe tænkt på at opgradere den med noget gear, så den fungerer endnu bedre. Da hjemmesiden OnkelBillig gav mig muligheden for at teste nogle af deres produkter, var det derfor oplagt at sige ja.
Det første jeg har testet er en såkaldt Powerbank, et trådløst batteri, der kan oplade telefon eller iPad, når man ikke er indenfor en stikkontakts rækkevidde. Man oplader powerbanken i sin computer og efterfølgende kan den så opladeens elektronik. Jeg prøvede at lade min iPhone op med Powerbank, og på en fuld opladning gav den min telefon fra 12 % strøm til 78 %, hvilket jeg synes er fint klaret for sådan et lille batteri. Klart en ting, der ville være værd at smide i tasken, hvis man skal være ude hele dagen.
OBS.: der medfølger ikke den ledning, der skal gå fra Powerbank til ens elektronik, så der skal man bruge sit eget opladerkabel.
Derudover testede jeg en lille kameralinse med vidvinkel, der også kan bruges til telefon eller tablet. Linsen fungerer ved at man klistrer en magnet rundt om sit kamera og derefter sættes den magnetiske linse ovenpå. Herefter bliver ens kameravinkel større – og det virker ok, men kamerakvaliteten forringes en smule. Dog ville jeg foretrække en linse, der havde modsatte effekt: altså en makro, da jeg ofte synes det er det, der er problemet i hverdagen.

I’ve just tried some gadgets for my iPhone, including a Powerbank and a Wide Angle Lens.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 5 år + lidt tanker omkring den.