Tip: This Weekend - 30 % off Mango.

Wanties: Dr. Martens.

Dr. MARTENS

Links: 1. Pascal in blue 1169 DKK, 2. Ben Boot 1130 DKK, 3. 2976 in black 1208 DKK, 4. 1460 in black 1130 DKK, 5. 1461 shoe 1006 DKK and 6. 1460
in green 1130 DKK

Flere støvler! Som om det ikke skulle være nok, at jeg lige har købt to nye par, så er her lidt flere jeg har forelsket mig i. Man kan vel heller aldrig få for mange sko, vel?!
Dr. Martens har tidligere været et stort samtaleemne her på bloggen, og nogle sko jeg har været rigtig glade for. Pt. har jeg faktisk kun et par, de klassiske 1461’ere i sort, men efter, at jeg besøgte Dr. Martens-butikken, der ligger i Berlin, er jeg igen blevet lun på at få et nyt par. Især “ridestøvlerne”, model 2976 (se dem her), er ret flotte i virkeligheden synes jeg, og de marineblå 1460’ere er også rigtig cool. Man kunne selvfølgelig også være lidt mere praktisk og vælge den forede Ben Boot (se nærmere her), der ville være god her til vinter.
Mit eneste problem med Dr. Martens er, at jeg endnu ikke har haft et par, der ikke har givet mig vabler – lige meget, hvor længe de er blevet gået i og gået til. Specielt 1461’eren indrømmer selv Dr. Martens-sælgere er kendt som et af de værste par til den slags, og den kaldes sågar i daglig tale “vabel-skoen”.

I still like Dr. Martens shoes a lot, however I can’t decide which pair I would like to buy – especially because they are masters of making blisters. Maybe the Ben Boot?!

Sponsored post. Own opinions.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: This Weekend - 30 % off Mango.