Fraklip III.

Clothes of the Day: Aarhus Habour.

IMG_7610IMG_7632IMG_7565IMG_7695IMG_7665IMG_7595

Links: Dress from COS (smiliar here), suede biker jacket from Mango (smiliar here) and sneakers from Adidas (smiliar here)

I går var jeg nede på Aarhus havn for at tage billeder, pisse god location i øvrigt. Det var en ganske fin dag, hvor jeg havde sidste undervisningsdag inden eksamen i et fag på cand. public, og i dag har jeg faktisk endnu en sidste undervisningstime inden en anden eksamen. Den ene starter i dag og løber til den 18. december, hvorefter den suppleres af en mundtlig i starten af januar. Den anden er en to-ugers skriftlig eksamen, der ligger i midten af januar. Jeg er lidt spændt på at se, hvordan det hele går må jeg indrømme (og hvordan det kommer til at gå med at læse til eksamen i “juleferien”). Wish me luck!

What I wore yesterday. The pictures are taken by the habour of Aarhus. 

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fraklip III.