MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.

Jul hos Søstrene Grene.

IMG_7250IMG_7225IMG_7253IMG_7216IMG_7228IMG_7290IMG_7300IMG_7305IMG_7226IMG_7283

I sidste uge var jeg sammen med en masse andre søde bloggere fra det jyske (blandt andre Lou, Mille, Michelle og pigerne fra Homesick) inviteret til julehygge hos Søstrene Grene. Aftenen startede med et kig på Anna og Claras nye julekollektion (inklusiv et nyt bord, åh åh, jeg varsler lange køer foran butikkerne) og derefter var det tid til mad, kreativitet og pakkeleg. Ægte torsdagsvelvære!
Julekollektionen er, som det ses på billederne virkelig fin og består blandt andet af små fine batterilyskæder, trælysestager formet som træer, detaljerige glaskugler og selvfølgelig en masse pynteligt papir og bånd. Derudover kan man nu også købe det, der skal være inde i julegaverne hos Søstrene Grene. De har lavet alt fra evighedskalender og spejl til dekorative kasser og puder, og jeg skal helt sikkert indkøbe nogle af mine julegaver der.
Se flere billeder af de nye varer her og hold dig opdateret omkring, hvornår det rammer butikkerne lige her. Og så slipper I selvfølgelig ikke for lidt billeder af det julepynt jeg snuppede med hjem, når det kommer op her engang i slut november 😉

Christmas has already begun – at least if you ask the stores, and in this case “Søstrene Grene”. Fortunately, their Christmas decorations are beautiful.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.