Konkurrence: Bine Jewelry Øreringe.

Lately.

IMG_7381.JPG_effectedIMG_7385.JPG_effectedIMG_3574.JPG_effectedIMG_3912.JPG_effectedIMG_3738.JPG_effectedIMG_3767.JPG_effectedIMG_7523.JPG_effectedIMG_3805.JPG_effectedIMG_3996.JPG_effectedIMG_4034.JPG_effectedIMG_4091.JPG_effectedIMG_4247.JPG_effectedIMG_4005.JPG_effected

.. har jeg til et event med By DK i Sinnerup i Aarhus med blandt andre Michéle, drukket drinks på Köd, syslet med bolig derhjemme, stået i kø til Wang, spist morgenmad på Rub & Stub med Michelle, set på møbler og spist mad hos Dokk16, drukket kaffe og spist kage på Riccos i Aarhus med Mia, fået lavet vippeextensions, stylet et lille musikhjørne i Grün med Lou og Michelle, været til lyttesession med De Eneste To og spist cupcakes hos Bestemt fra My Cupcake Dream.

What I’ve been doing lately in pictures.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Bine Jewelry Øreringe.