MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.

Wanties: Colorful Sneakers.

sneakers

Det er ved at være længe siden, at jeg har fået mit sneaker-fix. De sidste jeg købte var de sorte Nike Air Huarache, og det er ved at være 3-4 måneders siden. Jeg har mange modeller og farver i tankerne, men jeg kunne især godt bruge et par bordeaux sneakers, da mine gamle fra New Balance er ved at være ret trætte i både farve og sål. Jeg synes både de første fra Nike og de høje fra Nike er rigtig flotte. Jeg har også kraftigt overvejet de karrygule sneakers fra Onitsuka Tiger, de er altså temmelig skønne. Onitsuka Tiger er under Asics, så jeg tror godt man kan regne med en komfortabel sko, jeg har i hvert fald været rigtig for det par jeg har derfra.

Colorfull (and cheap quite) sneakers I would like to own right now – especially the burgundy ones from Nike and the yellow ones from Onitsuka Tiger.

Sponsored post. Own opinions.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.