Lately.

Outfit Recap.

ootd ootds

Ligesom jeg i går opdaterede lidt på, hvad jeg har lavet på det sidste vil jeg nu opdatere lidt  på, hvad jeg har haft på på det sidste (jeg synes der tegner sig et mønster!?! Kig i kameraet og find en anden underdelsfarve end sort, host!) – vejret tillader nemlig stadig ikke så ofte outfitbilleder som normalt. Men jeg lover der kommer et eller flere nye i løbet af ugen.
Mit eget yndlingsoutfit er nok det med den brune biker og grønne detaljer – måske fordi jeg kigger op, måske fordi jeg godt kan lide farverne 😉 Er der mon andre favoritter?

Some of my latest outfits.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately.