New In: Wood Wood Maya Sweatshirt.

Clothes of the Day: Yellow Sweat.

IMG_0417IMG_0469IMG_0414IMG_0404IMG_0523

Links: Maya Sweatshirt from Wood Wood (ON SALE here), blue suit pants from H&M (similar here) and sneakers from Adidas (similar here). All the grey ruthenium jewellery is from Jane Kønig and Line & Jo.

Tidligere i dag var jeg ude og knipse lidt billeder på Rosensgade i Aarhus. Der er altså virkelig fint, især tidligt på dagen, hvor solen ikke helt er trængt igennem endnu. Jeg fik i dagens anledning indviet (ej, det passer ikke helt, havde den også på et par timer i onsdags) min nye sweatshirt fra Wood Wood, og så hoppede jeg i mine løse mørkeblå suit pants, der matchede skriften på trøjen 😉
Hav i øvrigt en skøn lørdag aften – min skal bruges hjemme med en veninde, fordi jeg har lovet mig selv ikke at tage mere ud den næste uges tid 😉

Wearing my new Maya sweatshirt from Wood Wood.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New In: Wood Wood Maya Sweatshirt.