Clothes of the Day: Shitty Weather.

Wanties: Læderjakker på udsalg hos Mango.

mango leather jackets Jackets: Beige suede 800 DKK 500 DKK, brown leather 1000 DKK 700 DKK, blue suede 800 DKK 600 DKK, quilted black leather 1300 DKK 900 DKK, black leather 1300 DKK 900 DKK, green suede 800 DKK 500 DKK, burgundy leather 1500 DKK 1000 DKK and black leather with faux fur 1700 DKK 1300 DKK.
Take a closer look here.

Jeg har været rigtig glad for min ruskinds biker fra Mango som jeg købte i sommers (se den blandt andet her). Jeg gav kun 500 kroner for jakken selvom det er ægte læder, hvilket skyldes, at det er griseskind og ikke koskind. Dette ses også på den fysiske holdbarhed, men ikke rigtig på det visuelle udtryk, som stadig er rigtig smukt. Jeg overvejer derfor at købe endnu en læder- eller ruskindsjakke fra Mango, der lige nu har en masse på udsalg. Ovenfor har jeg valgt mine favoritter, men what to choose? Jeg mangler både en almindelig sort, men kunne også godt tænke mig endnu en farvet sag. Måske bordeaux?

My favourite leather and suede jacket on sale from Mango.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clothes of the Day: Shitty Weather.