Wanties: Plateau Sandals.

Clothes of the Day: The Blue Shirt.

IMG_6228IMG_6310IMG_6275IMG_6347IMG_6247

Outfit: Blue shirt from Vero Moda, skirt from American Apparel, wool bomber from Topshop (now on sale with 50 % in all Danish stores) and boots from Rider’s Company

Et outfit fra i går, hvor min outfit-budy og mig var ude og tage billeder nede omkring åen. Det er vidst første gang, at jeg viser den blå skjorte, som var rigtig billig og er købt i Vero Moda. Og hey: så er jeg stadig rigtig vild med min bomber i uld fra Topshop, der i øvrigt er på 50 % i Topshop for tiden. Så nu håber jeg ikke, at det bliver for varmt til at have den på alt for hurtigt (luksusproblem) 😉

A sneak peek of my OOTD which will come up later today.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wanties: Plateau Sandals.