Sælger ud af klædeskabet til Mega Kup!

Wanties: Plateau Sandals.

plateau sandaler

Brands og modeller: Vagabond “Irene” (800 DKK), Kenzo “Flore” (2470 DKK), Strategia “Barisciano” (2630 DKK), Dixie “Bella” (900 DKK), Vagabond “Dioon” (700 DKK), Vagabond “Flora” (550 DKK), See by Chloé (1840 DKK), Dr. Martens “Clarissa” (1130 DKK), BT London “Bousla” (470 DKK) and Vagabond “Irene” (700 DKK)

Jeg er så småt begyndt at lede efter mine sommersko. Jeg har to par af de gode og komfortable sandaler fra Birkenstock, så det er ikke det jeg mangler, men derimod nogle lidt pænere – og også gerne lidt højere.
Jeg er primært gået efter sandaler med plateau, idet mine fødder ikke længere har så godt af alt for høje sko til hverdag. Derfor har alle de sandaler jeg har fundet frem en rimelig højde og fin støtte, så de burde være gode at gå i, på trods af lidt højde.
Farverne er holdt neutrale som muligt, så de kan gå til de fleste outfits og de fleste farver. Jeg er selv specielt vild med begge “Irene” sandalerne fra Vagabond og så er de brune fra See by Chloé altså heller ikke til at kimse ad.

I need new sandals this summer, so here are some suggestions. I especially like the two pairs named “Irene” from Vagabond.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sælger ud af klædeskabet til Mega Kup!