Clothes of the Day: The Blue Shirt.

Wanties: Sæt.

Desktop35Desktop34

Links: Top (1400 DKK) + skirt (1000 DKK) from Designers Remix (here), sweatshirt (800 DKK) + shorts (700 DKK) from Wood Wood hos (here), sweatshirt (1400 DKK) + shorts (1100 DKK) from Designers Remix hos (here), shirt (1300 DKK) og shorts (1000 DKK) fom Wood Wood hos (here)

Jeg er meget glad for sæt og ejer efterhånden en del – eksempelvis to fra Wood Wood og et fra Weekday. Sæt er det bedste, hvis man vil afværge ten tøjkrise!
Ovenfor har jeg fundet nogle af de sæt jeg synes er mest cool lige nu. Jeg er uundgåeligt allermest vild med de to fra Wood Wood (især det blomstrede, der må tage prisen for det mest sommerlige), men dem fra Designers Remix er virkelig også seje.
Apropos Wood Wood, holder de fest i Aarhus i aften, hvilket altid er hyggeligt – så nu håber vi bare det holder tørt. Jeg forsøger i hvert fald at tage en veninde med under armen derned og ellers står resten af weekenden på SPOT Festival!

The suit-trend is still on and I’m still a fan – especially of the floral one above.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Clothes of the Day: The Blue Shirt.