Wanties: Stine Goya Pois Grey.

Lately.

 photo Desktop41.jpg_effected_zps5yb6setr.png photo IMG_1593.JPG_effected_zpsc3djvn0x.png photo Desktop42.jpg_effected_zpspyr8hdcc.png photo IMG_1711.JPG_effected_zpsprtiipqu.png photo Desktop43.jpg_effected_zpssxhekn5r.png photo FullSizeRender-2.jpg_effected_zpszdeeugjb.png photo IMG_1283.JPG_effected_zpst02ki5rg.png

.. har jeg: været på Bernth & Co. med Michelle, været på SPOT Festival, spist pizza på Aarhus’ nye pizzasted med Michelle og Mia, set Dizzy Mizz Lizzy, været på Sechzehn med min kæreste, set på smukke og nyudsprungne kirsebærtræer, spiste farverig morgenmad og kosttilskud, ryddet op i mit (lille) skab, spist lækre hveder fra Salling med endnu mere lækker smør fra Thise af pæn Kähler-tallerken og været til Wood Woods årlige “SPOT Pre-Party”.

Some snaps of what I’ve been doing lately.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

 • Sikke nogle smukke, stemningsfyldte billeder. Er især vild med kirsebærtræet. Ved godt, at vi efterhånden har set dem 10.000 gange dette forår, men det gør dem ikke mindre smukke. Og dit billede er bare ekstra romantisk. Virkelig flot (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Mange tak skal du have 🙂 Nej, du har ret, det gør dem bestemt ikke mindre smukke 🙂

   <3 Nicoline.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wanties: Stine Goya Pois Grey.