WANTIES: & Other Stories Dresses.

Clothes of the Day: Stairwalker.

 photo IMG_7235_zpsoakhheiz.jpg photo IMG_7427_zpskoib184b.jpg photo IMG_7315_zpsonsxuopb.jpg photo IMG_7215_zpsnukjl89h.jpg photo IMG_7436_zps1mvqiql3.jpg photo IMG_7305_zpsi9pjhekx.jpg photo IMG_7365_zpsxuec9k8j.jpg

Outfit: shirt (here), knit, and jeans (here) from Topshop, Stan Smith sneakers from Adidas and watch from J&M Denmark (find it here)

I fredags kom jeg endelig ud af mit eksamenshi inden det starter igen på mandag. Jeg har derfor prøvet at slappe så meget af som muligt, så i fredags var jeg til Scupltures by the Sea og i går besøgte jeg en veninde i Skanderborg.
De her billeder er taget foran Sankt Lukas Kirken i Aarhus, hvor Pernille og jeg gik forbi inden vi hoppede forbi lørdagsmarkedet på Ingerslev Boulevard.
Jeg har (næsten) et fuldt Topshop-outfit på: trøjen kender I, men skjorten og jeans’ne er nye og er fundet i Topshop i Aarhus. Jeg er helt vild med skjortens farve. Det er ikke nyt, at jeg er til mørke, brændte farver som karrygul og grangrøn, men den her brændte orange er altså lidt ny for mig, men ikke desto mindre en af mine favoritter pt.! Uret er faktisk også nyt og kommer fra nyopstartede J&M Denmark.

Wearing Topshop and dark, burned colours from top to toe.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WANTIES: & Other Stories Dresses.