Clothes of the Day: Danish Summer Uniform.

Glimt fra den nye lejlighed.

 photo IMG_9413_zpszx7mgi4t.jpg photo IMG_9404_zpstlhaiufq.jpg photo soslashstrene grene bord_zpsircx9afm.jpg photo IMG_9392_zpssgvbj7qb.jpg photo IMG_9437_zpsy8ln9hx5.jpg photo IMG_9451_zpsrzmr7jhp.jpg photo hay potte_zps1ieiepck.jpg photo IMG_9470_zpsjnou4y9z.jpg photo IMG_9458_zpskh4k2zxc.jpg photo IMG_9288_zpsgsbsffqq.jpg photo IMG_9476_zpszzzqpt2g.jpg photo IMG_9399_zpscr1tjc7y.jpg photo lyngby vase groslashn_zpsddke2vkc.jpg

Her får I en masse små glimt fra min nye lejlighed, hvor der både er en masse nyt og en del fra begge af vores tidligere bosteder. Lejligheden er langt fra færdig dekoreret, så der er stadig en masse at tage fat på, hvad angår lamper, møbler osv., men også lidt indhold til køkkenet, hvor vi gerne vil have nyt service og nogle ekstra, nye glas (gerne krystalglas). Vi har også snakket om, at der skal noget ekstra op på væggene, men nu må vi se, hvad det bliver til – måske første prioriteten bør være 😉
Det grønne marmor er fra Nordstjerne (her), kobberlamperne fra Frandsen, stolene fra IKEA “Janinge” (her), uldtæppet “Tint” fra Normann Copenhagen (her), det meste keramik er fra Kähler (lige bortset fra den grønne Lyngby-vase), iPad-holderen er fra &WoodLab (her) og puderne er hjemmesyet med stof og fyld fra Stof og Stil (her og her).

Glimpses from my new apartment.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Clothes of the Day: Danish Summer Uniform.