Flere glimt fra lejligheden.

Clothes of the Day: Like a Swede.

 photo IMG_1377_zpsnvdqsdmn.jpg photo IMG_1268_zpsvm3nioee.jpg photo IMG_1304_zpsm1ci4jom.jpg photo IMG_1389_zpsa5smdcix.jpg photo IMG_1278_zpsatwhqjhe.jpg photo IMG_1371_zpsr23mcti7.jpg

Outfit: “Pas Normal” sweatshirt from Wood Wood (same sweat, different colour here), looks-like-suede skirt from H&M (similar here) and sneakers from Le Coq Sportif (here)

Jeg endte med at være iført svenske farver fra top til tå, da jeg i sidste uge så sådan her ud. jeg er jo altid stor fan af kontraster og derfor er den gule og blå sammensætning heller ikke så uvant for mig som det måske kunne lyde. Trøjen er fra Wood Woods efterårskollektion sidste år, men jeg er stadigvæk ret glad for den. Nederdelen er ny og i imiteret blåt ruskind.
I dag skal jeg lave skolearbejde, på normalt arbejde, til Aalborg med Michelle og i aften skal jeg interviewe for GAFFA – en god onsdag, men med run på!

Wearing colours like the Swedish flag.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere glimt fra lejligheden.