Clothes of the Day: Brown Leather and Green Flowers.

Flere glimt fra lejligheden.

 photo IMG_1241_zps4el6gx2x.jpg photo Desktop52_zps2vauamou.jpg photo IMG_1188_zpscymzk3rz.jpg photo IMG_1148_zpstoulso0e.jpg photo IMG_1219_zps4vtyaobg.jpg photo Desktop53_zpslyj8ruam.jpg photo IMG_1176_zpszboh2xvk.jpg photo IMG_1232_zps0smyltva.jpg photo IMG_1252_zps1foexngv.jpg photo IMG_1430_zpsyonwsvsm.jpg photo IMG_1206_zpstavh0dwf.jpg photo Desktop54_zps5qlgblw4.jpg

Jeg har tidligere vist nogle glimt fra mit nye bosted frem (se mere her), hvilket virkede til at vække stor begejstring 🙂 Derfor kommer der lidt flere billeder – og også af den årsag, at der er kommet en masse nye ting til og der er sket lidt omrokeringer. Jeg har blandt andet endelig fået indrammet nogle af mine billeder og fået opbevaring til diverse smykker, hvor jeg har brugt Kählers Hammershøi stel. Derudover har jeg købt en knagerække, der er sej, grøn og fra Hay, købt mere kork fra IKEA, eksempelvis glaskrukken, jeg har kaktusser i og så har vi fået lidt mere lys op i lejligheden, hvilket var (og stadig er) meget tiltrængt.
Af kendinge fra sidst ses iPad-holderen fra &WoodLab og bøjlestangen fra Rackbuddy.

More home-deco pictures from my new apartment.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

4 kommentarer

 • Hvor bor du fint og med nogle super fede detaljer. Især glaskrukken med de små kaktusser er jo genialt tænkt. 🙂 Jeg bliver lige nødt til at spørge hvor din ipad holder er fra, jeg kunne nemlig godt tænke mig en til min.

  – Lise Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Mange tak 🙂 :*
   Den er fra & Wood Lab, der kan købes hos WU15 i Aarhus og på samme hjemmeside.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint at bruge frokost tallerknen til smykker! Måske jeg skal snuppe den idé 🙂
  Hav en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Mange tak 🙂 Og det skal du i hvert fald være velkommen til. Selv min kæreste, hvis urer, der ligger på tallerknet, er ret vild med systemet 😉
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Clothes of the Day: Brown Leather and Green Flowers.