Clothes of the Day: Like a Swede.

New In: Smukke plakater.

 photo IMG_1508_zpskbaxmu7z.jpg photo IMG_1432_zpspk96hazy.jpg photo IMG_1493_zps08v2orme.jpg photo IMG_1514_zpsi7pvafjr.jpg photo IMG_1430_zpsyonwsvsm.jpg

Jeg har erhvervet mig nogle nye plakater i anledningen af indretningen af den nye lejlighed. Egentlig ikke fordi, at jeg ikke havde plakater i forvejen, men jeg havde ingen små og det havde jeg ønsket mig et stykke tid. De små kan man altid rykke rundt på, alt efter hvad humøret lige er til, og det synes jeg er ret skønt.
Grafiske plakater, som den lille med Monstera-printet, er meget oppe i tiden og findes i utallige afskygninger og med alt fra skitser af planter og dyr til store illustrationer af bykort eller citater. Som en blanding mellem det grafiske og noget for mig lidt nyt fandt jeg den lyserøde guld plakat. Plakaten har påskrevet “Creme de la Creme”, hvilket betyder cremen af cremen på fransk. Teksten giver mig associationer til tegnefilmen Aristocats, hvor skurken i filmen laver en suppe med sovemiddel i til killingerne, som han kalder for “Creme de la Crema á la Edgar” 😉 Og eftersom, at Aristocats var min yndlings tegnefilm, da jeg var lille, så er det en ret hyggelig reference synes jeg.
Jeg har fundet plakaterne og rammerne hos Desenio, der designer og producerer netop plakater med både deres egne designs og motiver fra kunstnere på hele kloden – klassikere som nyopfundne.

My new posters from Desenio.

Plakaterne er udvalgt af mig og er en gave fra Desenio.

 

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Clothes of the Day: Like a Swede.