Clothes of the Day: Navy and Pink.

Obsession: Gestuz AW15.

 photo gestuz bukser_zpsvdzuaujv.jpg photo gestuz groslashn_zpschyqkdqb.jpg

Danske Gestuz er et godt brand med stabile kollektioner. Alligevel må jeg dog indrømme, at deres nyeste kollektion har taget et par step up: shit, hvor er den flot. Både farvepaletten og materialerne er simpelthen så skønne. Ovenfor har jeg samlet nogen af mine absolutte favoritter, heriblandt (selvfølgelig) en masse grønt, mørkeblåt og karrygult. Jeg kan næsten hele kollektionen i min gaderobe, så det var lidt svært at vælge ud 😉 Og alt er lavet så det kan kombineres på kryds og tværs uden for meget omtanke – lige som det skal være og en egenskab som jeg synes, at danske designere er rigtig dygtige til (se eksempelvis også på brands som Ganni, Designers Remix, Wood Wood og Baum und Pferdgarten).
Se resten af kollektionen her.

Falling in love with the new AW15 collection from the Danish brand Gestuz.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clothes of the Day: Navy and Pink.