Wanties: Mango Upper Parts & 30 % discount.

Clothes of the Day: Something Red and Something New.

 photo IMG_2360_zpswsd2mcy6.jpg photo IMG_2428_zpsxwgb1qyg.jpg photo comme des garcons play dot_zpsj5c2mnsd.jpg photo IMG_2453_zpsyjpszecn.jpg photo IMG_2476_zps8z6wjpyp.jpg

Outfit: wool jacket from H&M Trend (similar here), shirts with dots from Comme des Garcons Play (here), skirt from H&M trend (similar here), Stan Smith sneakers (here) from Adidas and bag from Adax (ON SALE in Salling Aarhus right now: 800 400 DKK)

I weekenden havde jeg det her sæt på. Jeg havde lige brug for at få lidt farve ind, nu hvor vejret var så forfærdelig gråt.
Det nye i outfittet er min sorte lædertaske fra Adax som jeg netop har købt på udsalg i en klassisk taskebutik på strøget i Aarhus. Jeg synes virkelig den er fin, og så trængte jeg virkelig til en erstatning fra min Yvonne Koné bumbag. Min plan er selvfølgelig, at jeg vil have en fin, dyr taske, men indtil jeg får råd til det, er den her rigtig fin – især sammen med min nye grønne clutch fra Rodtnes, som I snart får lov at se.

Love my new and small bag from Adax. Bought on sale in Aarhus.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wanties: Mango Upper Parts & 30 % discount.