Aarhus: Kaktus Pop-up.

MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.

Minds of 99 “Til Dem” og “Stjerner på himlen” (mit danske yndlings band pt. har gjort det igen. Med deres nye album “Liber” holder Minds of 99 kadencen fra deres selvbetitlede debutalbum, og numrene er begge pragteksemplarer derpå. De har netop været nomineret til P3-prisen, som de desværre ikke vandt, men heldigvis kan jeg trøste mig med. at jeg snart skal se dem live – de kommer nemlig til Aarhus den 14. november), Saveus “Levitate Me” (de vildeste come-back i dansk musik meget længe. Martin fra X-factor vendte tilbage til den danske musikscene, nu som Saveus, til P3 Guld i forrige uge – og mildt sagt skete det med storm og han fik stående bifald fra salen. Og undertegnede må da også indrømme, at jeg fik gåsehud over hele kroppen), Liss “Try” (det hypede og unge danske band kan altså et eller andet, der rammer lige ned i den 80’er/90’er-bølge, der er trendy lige nu, og fedt er det), Years & Years “Desire” (vi bliver i ungdoms- og 90’er-lejeren med engelske Years & Years og feel good-sangen “Desire”, der får mig til at mindes den forgangne sommer), Keep Camping “Streets” (danske Keep Camping vandt KarriereKanonen sidste år og har nu udgivet deres første EP, hvor dette nummer er den første single. Et rigtig fedt og gedigent popnummer som jeg hører igen og  igen) og Justin Bieber “What do you mean?” (alle musiklister bør næsten indeholde en guilty pleasure og her er så min. Biebers nye, fængende popsang. Jeg indrømmer det: den klinger utrolig godt i øregangen og på dansegulvet – selvom jeg helst ikke vil kendes ved det) .

Songs which has been on my mind lately!

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Aarhus: Kaktus Pop-up.