Bedre sammen.

Clothes of the Day: Turtleneck in Silk.

 photo IMG_2297_zpsokebv7nl.jpg photo IMG_2327_zpsc5aputma.jpg photo gra_zpscpjecyjl.jpg photo IMG_2298_zps1okye5cn.jpg

Outfit: Wool jacket from H&M (similar here and in blue here), turtleneck in silk from Rosemunde (here), leather shorts from Provider (cheaper ones in a leather look here) and Air Force 1 sneakers from Nike (same in blue here)

Da jeg fik taget de her billeder i sidste uge havde jeg åbenbart bare en af de dage, hvor jeg ikke kiggede i kameraet på nogle billeder overhovedet, og dem hvor jeg så trods alt havde intentionen missede jeg så meget, at de så lukkede ud. Men lad nu det ligge. På billedet har jeg min nye silke rullekrave fra Rosemunde på. Det er en gave fra dem og jeg er faktisk temmelig glad for den – på trods af, at jeg normalt ikke går med rullekraver. Som i slet ikke. Jeg synes min hals forsvinder og mit hoved ser dobbelt så stort ud, men med den her synes jeg ikke, at det er så slemt – måske på grund af materialet. Og så er den skøn at have på.

Sometimes, it’s apparently very difficult to look in the camera. However I’m wearing my new turtleneck in silk from the Danish brand Rosemunde.

 

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bedre sammen.