Clothes of the Day: Turtleneck in Silk.

Wanties: Mango Upper Parts & 30 % discount.

 photo mango fall win 15_zpsz7hpxrct.jpg photo mango aw15_zps4yseo6yg.jpg

Ribbed sweater (300 DKK- here), mixed sweater (400 DKK – here), striped sweater (300 DKK – here), jacquard jacket (600 DKK – here), wool-blend lapel jacket (700 DKK – here), belt printed dress (400 DKK – here), flowy printed blouse (200 DKK – here), blue suede jacket (700 DKK – here), flecked panels cardigan (400 DKK – here) and check shirt (300 DKK – here)

Jeg er rigtig glad for Mango, hvilket også ofte er kommet til udtryk her på bloggen. Specielt deres jakker og overdele er nogle af de sejeste til prisen. Nu har jeg endnu engang forelsket mig i hele otte styles fra brandet. Jeg er specielt vild med den jakken i jacquard-jakken, den røde, ribbet bluse og den stribede strik. Begge styles minder mig om et eller andet fra Peru – men på den virkelig cool måde. Og så er jakken i elektrisk blåt ruskind da heller ikke sådan at
Og hey: Pt. har de et en kæmpe afdeling med mid-season sale, hvor der er 30 % – tjek det ud her.

Beautiful new styles from Mango! Especially the jacquard jacket, the ribbed sweater and the striped sweater.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Clothes of the Day: Turtleneck in Silk.