Obsession: Line & Jo Ray Collection.

Clothes of the Day: Cactus Dress.

 photo IMG_3578_zpspjem977r.jpg photo IMG_3611_zpsz6rhqzgz.jpg photo IMG_3588_zpsglquob09.jpg photo IMG_3596_zpsiurxzpbv.jpg photo IMG_3641_zpstssf1fqm.jpg

Outfit: Cactus dress from & Other Stories (here), cashmere scarf from & Other Stories (here), sunglasses from Celine and Air Force 1 sneakers from Nike (in blue here and grey here)

Så fik jeg endelig vist min snart ikke så nye kaktus-kjole fra & Other Stories frem. Jeg har allerede brugt den en del og er meget glad for den, eftersom den både kan bruges til hverdag og fest. Og så er formen bare rigtig god til min pæreformede kropsform, idet den går ind i taljen, har lidt mere vidde i skørtet og har brede skuldre. Normalt kan størrelserne i & Other Stories ellers godt være lidt svære at have med at gøre synes jeg – netop, hvis man er pæreformet, men i kjoler og nederdele går det rigtig fint!
Jeg vil hoppe på arbejde nu. Jeg har en del på programmet denne uge: i aften skal jeg ind og se Madonna i Jyske Bank Boxen, så det glæder jeg mig ret meget til, i morgen har min kæreste fødselsdag, så der skal også ske lidt, onsdag skal jeg se opera, torsdag til foredrag med Huxi Bach og Karen Thisted og i weekenden drager jeg mod Sjælland.

My new cactus-dress from & Other Stories. Get it online here.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Obsession: Line & Jo Ray Collection.