Eating: Memphis Roadhouse, Aarhus.

Endnu flere glimt fra lejligheden.

 photo IMG_3597_zpstbwabumj.jpg photo kobber kahler_zpscdgfa0og.jpg photo IMG_3661_zpsxjeeinup.jpg photo IMG_3685_zpskpqmmkjh.jpg photo kobber soslashstrene grene libbey glas_zps49dq4veb.jpg photo IMG_3718_zpsok196lvm.jpg photo IMG_3666_zpsusychaig.jpg photo IMG_3587_zpslnhwjo6f.jpg photo IMG_3636_zps0wa56qcq.jpg photo ikea reol kaktusser_zps7hgbxtak.jpg photo IMG_3680_zps4wzx0ks4.jpg photo IMG_3633_zpsxomrygqc.jpg

Jeg har tidligere vist glimt fra vores lille lejlighed (her og her), og nu kommer der minsandten nogle flere. Denne gang er der tilføjet endnu flere planter, heriblandt den store Texas-kaktus, og så har jeg også plantet nogle af dem jeg allerede havde om. Derudover har vi købt lidt flere gin til samlingen ligesom kobber lysestagen er også en tilføjelse.
Til sidst er der også sneget sig en lille smule jul ind i hjemmet. Det gælder Kählers Urbania lyshus, der egentlig står udenfor lejligheden hele året, men nu er rykket indenfor. Så er der også mit lille hvide juletræ og den store chokolade julekalender fra Simply Chocolate.
Den næste ting til boligen bliver et barbord, som vi bestilte hos Ellos for nogle måneder siden og som gerne skulle komme i næste uge. Vi skal også have nogle nye glas og et nyt stel, men begge dele er noget der står på vores jule- og fødselsdagsønskesedler, så vi håber på, at det måske kan sætte samlingen i gang.

New pictures from my apartment featuring some new plants and a bit of christmas spirit.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Eating: Memphis Roadhouse, Aarhus.